buna ziua.
Tatal sotului meu (biciclist) pe drum cu prioritate a fost accidentat mortal .Sotul meu este persoana cu handicap gradul 2 accentuat, va rog sa imi spuneti ce daune morale si materiale putem cere in acest dosar ( nu am pastrat bonurile fiscale cu care sau facut cumparaturi pt inmormantare si pomeni , avem doar facturi care au fost emise pt cele necesare inmormantarii, IML, loc veci, etc)fara aceste bonuri vom putea primi daune materiale???cam se suma putem cere ca si daune morale?
Astept raspuns!
multumesc anticipat!
Trebuie sa luati legatura cu un avocat specializat in astfel de procese.Puteti obtine cateva zeci de mii de euro .De sotul dvs. avea grija si tatal decedat?
Cu ajutorul unui avocat specializat in procese de despagubire in urma evenimentelor auto puteti calcula o suma cat mai aproape de realitate. Si daca vinovatul avea o polita RCA la data evenimentului atuni pe aceasta polita se va plati tot.
Daune morale , puteti cere cat vreti , in limita asigurarii RCA, de primit prit primiti in fiunctie de sustinerile avocatului si aprecierea judecatorului.
Daune materiale , veti primi in functie de cat dovediti cu acte dar si cu martori.
Eu am obtinut de curand pt un client , despagubiri materiale in cuantum de 40.000 lei , 21.000 avea chitante si restul de 19.000 lei le-am dovedit cu martori ( cheltuieli cu pomeni si lucruri daruite nevoiasilor, drept pomana , asa cum se obisnuieste in provincie)
cititi si mesajul privat pe care vi l-am trimis
Trebuie sa luati legatura cu un avocat specializat in astfel de procese.Puteti obtine cateva zeci de mii de euro .De sotul dvs. avea grija si tatal decedat?
Asigurarea rca
iulie
va rog sa ma ajutati cu un sfat : accident grav de circulatie,1persoana decedata 1 persoana grav ranita cu peste 60 zile medico-legal, sechele fizice , ... (vezi toată discuția)