avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inginerie economica.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inginerie economica.

Cu titlul de INGINER, profil INGINERIE ECONOMICA,specializare INGINERIE MANAGERIALA pot fi incadrat in functia de ADMINISTRATOR FINANCIAR la o institutie de invatamant preuniversitar? Mentionez ca sunt contabil autorizat si am ocupat functa de contabil sef timp de 18 ani. Daca da, care este codul ocupatiilor pe care pot fi angajat?

Alte discuții în legătură

Studii mihteo mihteo Cu studii universitare de lunga durata - titlul de INGINER, profil INGINERIE ECONOMICA,specializare INGINERIE MANAGERIALA -dupa absolvirea unui curs ... (vezi toată discuția)
Studii economice? mihteo mihteo Studiile superioare cu titlul de INGINER, specializare INGINERIE ECONOMICA, profil inginerie manageriala - se incadreaza in categoria STUDIILOR SUPERIOARE ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta relyrely2010 relyrely2010 In anul 2006 m-am inscris la Facultatea de Management Turistic si Comercial din cadrul Universitatii Dimitrie Cantemir pentru a-mi completa studiile si sa pot ... (vezi toată discuția)