De cand m-am nascut am trait in teroarea oferita de tatal nostru.Mama a mancat bataie de la el de cand s-a maritat si bineinteles ca si noi , copii, am avut aceiasi soarta.Bataile pe care le primeam erau crunte, de neimaginat.Au existat si ceva hartii in care medicul legist scrie ca moarte mamei mele putea surveni in orice secunda.Mama l-a iertat de fiecare data chiar daca el nu a muncit in viata lui decat 5 ani.......Si acum la 80 de ani e la fel de periculos si violent iar noi am continuat sa il acceptam asa cum e.Acum doua zile a batut-o pe matusa mea care sta cu copilul pana ajung eu acasa de la servici.Am chemat politia si salvarea dar mi-au zis ca nu au ce sa-i faca.Stau cu frica incuiata in camera,cu cozi de matura in jurul meu si cu ochii in patru in permanenta.Azi cand am ajuns acasa am vazut ca usa de la intrare a fost distrusa in incercarea lui de a nu ma mai lasa sa intru,a incercat sa schimbe yala dar nu a reusit si acum am in usa niste gauri de toata frumusetea!!!!Tot ceea ce face pun pe seama nebuniei lui,faptul ca este deja un client fidel al gunoaielor,faptul ca nu mai stie in ce zi suntem chiar daca ii repet de cateva ori in cateva minute ....faptul ca nu se spala,ca minte si traieste intr-o lume imaginara si faptul ca are o privire stranie atunci cand este violent.Violenta se naste din inchipuirile lui,nimeni nu incearca sa il deranjeze asa zice el......Am un baietel de 9 ani pentru viata caruia ma tem si pe care a reusit sa-l sperie foarte rau.......Nu vreau sa traiasca ce am trait si eu alaturi de el....Va rog ajutati-ma sa rezolv problema intr-un timp scurt pt ca nu stiu cat o sa mai rezist .Nu pot sa-l las singur in casa pt ca ar distruge tot ...asa cum a distrus camera lui......Mai nou vin la usa tot felul de ciudati necunoscuti de pe strada si il cauta......si .....offffff.....are cutite .....acid sulfuric .....si alte chestii de genul ...deci....oare lege va fi pt el dupa ce ne omoara?????????????Mentionez ca la aparitia politiei era un batranel nevinovat care vorbea usor ,in soapta negand tot ......si povestind ca un adevarat bunic nepotilor basme inainte de culcare......Va rog ,,,,AJUTOR!
depuneti plangere penala impotriva lui..ori de cate ori e cazul..asemenea ori de cate ori recurge la violenta chemati politia...pentru copil si pentru siguranta acestuia exista Autoritatea Tutelara...
Nu stati asa...mergeti cu matusa la IML -pentru Certificat Medico-Legal...
Multumesc frumos pentru raspuns....as dori ceva lamuriri cu privire la Autoritatea Tutelara si cum as putea aceasta sa-mi apere copilul de violenta lui
Doamna, de ce nu v-ati mutat deja??? Copilul dv. deja traieste ce ati trait dv. si, sincer, vorbiti ciudat de batai la timpul trecut... Ceva nu e asa cum pare.
Unde sta, la dv. acasa?
E bolnav serios, se poate declara incapabil? Se poate interna?
Vb de batai la timpul trecut pt ca acum nu mai are curaj sa ma bata.Stau aici pt ca este casa mamei mele si am ramas sa am grija de ea.Nu stiu daca se poate declara incapabil ,de aceea am cerut sfaturi aici.Multumesc