avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... a aparut noul cod penal si de procedura stie cineva?
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

a aparut noul cod penal si de procedura stie cineva?

stiu ca s-a modicat codul civil si vad multe dezbateri pe acest subiect insa de codul penal nu stiu nimic, cine stie mai multe despre acest subiect?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 13:34, 24 Noiembrie 2011
Buna seara,

Imi cer scuze :) dar ar trebui sa fiti mai informata decat noi...contabilii sau economistii...Nu a intrat in vigoare Noul Cod Penal si nici cel de procedura penala. Se pare ca nu vor intra anul acesta. urmariti topicul deschis in forumul "Drept penal.."
Se pare ca este vorba de perioada martie-aprilie a anului viitor.Dar precizez ca sunt doar zvonuri.
pai dc sa fiu mai informata daca eu am firma de traduceri, nu sunt nici avocat nici nu lucrez in domeniu
Ultima modificare: Joi, 24 Noiembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat
Am citit in profilul Dvs. de consultant ca ati absolvit Facultatea de drept. Chiar daca nu profesati in domeniu, nu mi-am imaginat ca nu sunteti la curent cu aceste informatii.:innocent:
Exista unele previziuni in privinta potenialei date de intrare in vigoare a codului penal, anume, undeva prin martie 2012.Insa , asa cum ne-am obisnuit deja, pana nu vedem negru pe alb, raman doar supozitii.

Alte discuții în legătură

Legea micii reforme intra in tematica pentru admitere inm ian 2011? Ecaterina Cucuteanu Ecaterina Cucuteanu Va rog, am nevoie si de parerile voastre: pentru admiterea INM din ian 2011, avem de invatat si modificarile aduse la CP,CPP si CPCiv. prin legea 202? ... (vezi toată discuția)
Modificare cod procedura penala law_and_order law_and_order Am inteles ca recent s-a modificat codul de procedura penala si Avocatul poporului este judecat in prima instanta de ICCJ si nu de Curtea de apel cum era ... (vezi toată discuția)
L202/2010 si circumstantele atenuante ContSters170716 ContSters170716 Buna, Lansez si eu o dezbatere. Avand in vedere prevederile L 202/2010 in ceea ce priveste recunoasterea faptelor retinute in rechizitoriu, iar ca efect ... (vezi toată discuția)