avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament...

Bunicul meu a lasat parintilor mei testament la notar toate bunurile mobile si imobile. La anul se implinesc 30 de ani de cand a fost facut testamentul, mai poate fi atacat?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 13:07, 29 Ianuarie 2012
parintii dvs au stapanit bunurile imobile cuprinse in testament in ultimii 30 de ani in mod neintrerupt? au achitat impozite?
da, stapanit bunurile, au platit impozitele in ultimii 30 de ani.
Nu! De cine sa fie atacat?
mama mai are 3 frati, ei daca pot ataca testamentul? Pot sa treaca parintii mei bunurile lasate prin testament pe numele lor? fara sa intampine piedici avand in vedere ca au trecut 30 de ani.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
Ovidiu_Ilie, utilizator
Parintii dvs sa dezbata succesiunea. Este singurul lucru care pot sa l faca.

Alte discuții în legătură

Modalitate ridicare pensie decedat vrinceanumihaela vrinceanumihaela In urma decesului unuia din parinti (tatal)celalat parinte a vrut sa ridice ultima pensie din contul celui decedat iar cei de la banca nu au vrut deoarece nu ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moarte iuli113 iuli113 ma intereseaza si pe mine daca ma poate ajuta cineva. bunica mea a decedat ea este trecuta in c.f.ca fiind proprietara a unui imobil,bunica are un sot pe ... (vezi toată discuția)
Succesiune testament gabi1984 gabi1984 Buna ziua, Am urmatoarea situatie la care sper sa obtin un sfat: defunctul a murit acum 3 luni. A lasat testament pentru 2 nepoti (de frate), care primesc 50% ... (vezi toată discuția)