Buna ziua
Dupa cum se stie, functionarii publici (si nu numai) trebuie sa isi declare averea si interesele, in fiecare an pana la data de 15 iunie, pentru anul fiscal anterior.(conform legii 176/2010)
Daca un functionar public isi incheie activitatea in cursul anului 2011 - sa zicem luna noiembrie - venitul salarial din declaratia de avere si de interese se va trece cel obtinut in anul fiscal 2010? Iar in ceea ce priveste terenurile, cladirile, autoturismele etc. se va completa cu situatia la zi.
Poate cineva sa imi confirme daca am inteles bine cum sta situatia?
Multumesc mult.
Conform Ghidului de completare a declaratiilor de avere, la capitolul "venituri ale declarantului....." se face precizarea ca "raportarea se face la anul fiscal anterior".
Daca ar trebui sa declar venitul salarial din 2011 - cum spuneati Dvs. - de unde scot suma, neavand fisa fiscala?
In ceea ce priveste restul capitolelor,da, situatia mi se pare normal sa fie la zi. Dar venitul din salarii??
De la servicul de personal. Sumele aferente anului 2011 se completea in declaratia de avere a anlui 2011 care se depune pana la mijlocul anului 2012. Dumneavoastra parasind functia depuneti la data parasiri functiei.