avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CONCURENTA NELOIALA A ADMINISTRATORULUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CONCURENTA NELOIALA A ADMINISTRATORULUI

Buna seara!
Poate fi considerata concurenta neloiala actiunea unui asociat intr-o firma srl care este si administratorul societatii, infiintarea unei alte s.c. in care este este asociat unic si admin., mutand din portofoliul de clienti, transferand prin banca sume de bani din s.c. 1 catre s.c. nou infiintata cu acelasi domeniu de activitate, fapt ce in final a condus s.c.1 spre Faliment.
Se poate cere instantei ca masura reparatorie desfiintarea prin absorbtie a s.c. nou infiintata? pot tara si banca in proces deorece impreuna cu admin. si la cererea acestuia mi-a scos semnatura din banca fara AGA

Alte discuții în legătură

Infiintare srl babysee babysee Buna ziua, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA prin care se decide infiintare unui SRL? Hotarare AGA a asociatului unic persoana ... (vezi toată discuția)
Administrator si salariat tiberiussly tiberiussly Buna ziua, Am o intrebare legata de calitatea de administrator unic si salariat. Doresc sa infiintez un SRL in care sa fiu asociat unic si ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala - articol din lege mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Poate cineva sa imi indice temeiul juridic pentru excluderea unui asociat dintr-un SRL din cauza de concurenta neloiala? Legea 31/1990, art 222 ... (vezi toată discuția)