avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... solicit o parere avizata legate de intocmirea acestei ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

solicit o parere avizata legate de intocmirea acestei conventii

A fost facuta o convetie cu drept de abitatie in 2007.Acuma s-a vandut imobilul si se doreste incetarea acestei conventii.
E ok formulata conventia de mai jos care sa o anuleze pe cea precedenta?

Noi subsemnatii ............ ,stabilim de comun acord urmatoarele:
1)Incetarea dreptului de abitatie stabilit la data de 16.08.2007 asupra a doua camera si una bucatarie situate in imobilul inscris in CF nr..........in favoarea lui .......................Incetarea acestui drept facandu-se la data de 31.03.2012.
2)SC ..............SRL reprezentata prin administrator unic ................ am achitat astazi 25.11.2011 suma de 5000 EURO subsemnatelor ............... ca urmare a renuntarii dreptului de abitatie mentionat mai sus.
3)Noi.................. prin prezenta,renuntam la orice drept asupra imobilului mai sus mentionat si la orice pretentie din partea SC ................SRL sau a ................
4)Orice act,conventie,contract sau acord incheiat intre partile mai sus mentionate anterior acestui acord incheiat astazi 25.11.2011 se considera NUL.
Ultima modificare: Vineri, 25 Noiembrie 2011
pop_cipi, utilizator
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:27, 27 Noiembrie 2011
Dac ambele părţi ale convenţiei sunt de acord, se poate modifica aceasta, la notariat şi apoi în C.F,(căci probabil este notată convenţia în C.F a imobilului respectiv)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct viager cetatean strain roxikira roxikira sotul meu are un apartament trecut pe nume..de la mama lui...exista un act de vanzare-cumparare in care se stipuleaza ca mama lui are drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am un antecontract de vanzare - cumparare a unei case ... nechinate nechinate Buna ziua Am un Antecontract de vanzare - cumparare a unei case incheiat intre mine si soacra mea acum 10 ani . Mentionez ca locuim amandoi in aceasta casa. ... (vezi toată discuția)
Revendicare pe legea 10/2001 bge bge am cumparat un imobil in 1999 de la D.G.M.P.S. confiscat pt creante bugetare si scos la licitatie publica.In2001 pe baza legii10 vechii proprietari au ... (vezi toată discuția)