avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... timpul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

timpul de odihna

Lucrez intr-o instituie bugetara,in doua schimburi,I si II.

1 saptamana Schimbul I=8-16; de luni-vineri

1 saptamana Schimbul II =15-23; de luni pana vineri si
Simbata si Duminica=11-21in functie de progaramul cu publicul;poate fi si de la ora 9-21 ( Sambata si duminica se lucreaza numai in saptamanile cind sunt schimbul II.)
As dori sa intreb la cite recuperari am dreptul am dreptul sau daca se acorda un spor la salar .Noi nu beneficiem de aceste sporuri,pentru ca nu ne da bani primaria.Sint obligatorii?

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare didilinar didilinar Caz concret:sint asistenta medicala de laborator,norma mea este de 7 ore/zi,de luni pina vineri.De 2 ori pe luna,deoarece spitalul este unul de urgenta si nu ... (vezi toată discuția)
Program de lucru TOBASTIAN TOBASTIAN Buna ziua, Sunt angajat la un hotel din Timisoara la departamentul rezervai si azi am primit vestea a o sa mi se schimbe programul de lucru dupa cum urmeaza: ... (vezi toată discuția)
Plata orelor lucrate sambata si duminica Cunim Cunim Programul meu este asa: 2 zile lucrez ,8 ore, 2 zile consecutive am liber ( bugetar Dar activitatea nu poate fi intrerupta) . Evident. prind o sambata sau o ... (vezi toată discuția)