avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor somaj - alimente
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor somaj - alimente

Sunt somera si am avut surpriza sa nu primesc alimentele care se dau de sarbatori pe motivul ca listele erau facute cu somerii care au fost inregistrati pana in 31.05.2011, iar eu sunt doar din septembrie anul acesta.
Cum ar terbui sa procedez ca sa primesc aceste ajutoare?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 18:36, 26 Noiembrie 2011
Despre ce ajutoare vorbiti? Vorbiti despre cele europene sau de cele date de primarii?

In principiu, fiecare primarie isi stabileste criteriile de acordare a ajutoarelor.
Ultima modificare: Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Alexandru Munteanu, Avocat
In ambele cazuri, de obicei se ia o data ca reper pentru a se putea face acele liste iar ajutoarele nu sunt speciale pentru sarbatori.
intr-adevar, listele sunt facute cu cei care erau someri in 31.05.2011.
primariile, insa, pot face liste suplimentare cu cei care au intrat mai tarziu in somaj, numai daca le raman produse si numai daca au acordul celor care ii coordoneaza adica APIA (Agentia de Plati si Interventii in Agricultura).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am drept de ceva ajutor fiind somer fara indemnizatie? somerbucatar somerbucatar Buna ziua. Eu sunt somer fara indemnizatie de 1 an, nu primesc nici un ajutor de la stat. Am 28 de ani si urmez un curs de bucatar prin fortele de munca. ... (vezi toată discuția)
Ajutoare alimentare filipf16 filipf16 Buna ziua ! Unde trebuie s-a ma adresez pentru a primi \'cupoane valorice pentru ridicarea ajutoarelor alimentare venite de la UE ? ,mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)
Ajutoare sociale tip alimente ginacom ginacom Buna ziua!Daca am terminat perioada de somaj in februarie 2011si nu mi-am gasit un loc de munca,beneficiez de ajutoarele care se dau somerilor si ... (vezi toată discuția)