avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ce pot face daca nu mi-a fost platit concediul medical?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ce pot face daca nu mi-a fost platit concediul medical?

daca nu mi-a fost platit concediul medical ...ce pot face?
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:24, 28 Noiembrie 2011
Conform OUG 158/2005, Art. 47 - 50, refuzul nejustificat de plata a indemnizatiilor constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 2500 lei la 5000 lei. Constatarea contraventiei se face de catre Casa nationala a asigurarilor de sanatate, deci va sfatuiesc sa mergeti la casa de sanatate de care apartineti si sa faceti o sesizare in scris. Daca aveti si o copie a certificatului medical care nu vi s-a platit, este foarte bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical radubr radubr In cat timp de la predarea concediilor medicale societatea este obligata de lege sa efectueze plata acestora? Cui trebuie sa ma adresez pentru a-mi primi ... (vezi toată discuția)
Plata concediului medical alicevictoria1989 alicevictoria1989 buna ziua.vreau sa stiu de la cine trebuie sa iau bani pe concediu medical?sunt gravida in 5luni jumatate si mi.am luat concediu medical de pe data de 18ian ... (vezi toată discuția)
Bună ziua,din data de 1 aprilie am intrat în concediu prenatal, ... Anacostache Anacostache Bună ziua,din data de 1 aprilie am intrat în concediu prenatal, astăzi trebuia să incasez banii dar patronul mi-a spus că nu îmi dă nimic până nu ia ... (vezi toată discuția)