avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu minim comert
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu minim comert

Va rog daca stiti sa imi spuneti pentru ramura comert salariul minim este tot 670?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 28 Noiembrie 2011
da,dar la care se aplica si niste coeficienti de ierarhizare,calificat,necalificat,studii superioare(se gasesc in CCM la nivel national)
suciugeorgeta a scris:

Va rog daca stiti sa imi spuneti pentru ramura comert salariul minim este tot 670?

Salariul de bază minim brut negociat pentru un program complet de lucru de 170 de ore, în medie, pe ramura comert este cu 50 lei mai mare decât salariul minim brut negociat în contractul colectiv de muncă unic la nivel naţional.

Coeficienţii de salarizare se aplică la salariul minim negociat pe unitate care nu poate fi mai mic decât salariul minim pe ramura comerţ prevăzut în contract colectiv de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu pentru ramura comert incepand cu 1 ianuarie 2011 Marius Aurel Marius Aurel Dupa ce va fi inregistrat, va fi publicat in MO si de la acea data va fi valabil noul CCM 2011 - 2014 si de la acea data se vor incheia noile Acte aditionale ... (vezi toată discuția)
Multe pareri ale contabililor diferite....salariu minim 720 sau 804? invatacel invatacel luam exemplul unui lucrator comercial cu studii medii (are la dosar diploma de bacalaureat) si vreau sa il angajez cu salariu minim pe economie. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Salarizare absolvent studii superioare paok paok Va rog sa-mi spuneti care este prin lege(care?)salariul minim pe economie ptr.absolventii de studii superioare,pe care angajatorul este obligat sa-l ... (vezi toată discuția)