avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită indice inflatie
Discuție deschisă în Executare silită

indice inflatie

am o sentinta judecatoreasca prin care debitoarea afost obligata la plata sumei de 1517 lei plus indice inflatie pana la achitarea sumei. Este vorba de perioada ianuarie-noiembrie 2011.Cum se calculeaza indicele de inflatie? Se aplica indicele lunar de inflatie la total suma?
ianuarie 106.99
februarie 107.60
martie 108.01
aprilie 108.34
mai 108.41
iunie 107.93
iulie 106.00
august 99.65
septembrie 106.00
octombrie 100.64
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:37, 28 Noiembrie 2011
Nu. Se aplica procentul de inflatie din ianuarie pentru primele 6 luni si apoi procentul de inflatie din iulie pentru urmatoarele 6 luni din care se scade procentul de inflatie din decembrie
Parcurgeti site-ul institutului national de statistica
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indicele de inflatie veronicam veronicam cum se calculeaya indicele de inflatie d si de unde il pot afla lunar. ex. salariul in luna iunie era de 2000 lei brut cum aplic indicele de inflatie si cat ... (vezi toată discuția)
Salariul mediul brut lunar pentru recalcularea pensiei mucvik mucvik pentru recalcularea pensiei nesimtite am nevoie de salarul mediul brut lunar pentru anii1990 la 2000 .Nu reusesc sa gasesc aceste date Ma puteti ajuta ... (vezi toată discuția)
Restituire cas frasana frasana Am iesit la pensie in septembrie 2011 ,si am primit primii bani in noiembrie 2011 . Vreau sa stiu in ce luna voi primi diferenta de cas ? (vezi toată discuția)