avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legislatie adeverinta de elev la invatamantul seral
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legislatie adeverinta de elev la invatamantul seral

Buna ziua,

Problema pe care o intampin in acest moment necesita ajutor din partea unui profesionist si de aceea am apelat la acest forum.
Nepoata mea urmeaza liceul la invatamant seral.
Are ea dreptul sa i se elibereze de la liceu adeverinta care sa ateste stutulm ei de elev?
Dar la carnet de elev vizat si stampilat?
Va rog mult sa-mi specificati si legislatia in vigoare care vizeaza acest lucru.
Multumesc anticipat,
Cu respect,
Lucia P
Cel mai recent răspuns: luci_p2008@yahoo.com , utilizator 21:36, 28 Noiembrie 2011
Da, are dreptul sa ii fie eliberata adeverinta care sa dovedeasca ca urmeaza studii de liceu in seral si obligatoriu trebuie sa aiba carnet de elev.

Totusi, nu beneficiaza de nici o scutire ori reducere acordata elevilor de la zi.
Multumesc pentru raspuns.
Adeverinta ii serveste la medicul de familie. Deci nu are dreptul la asistenta medicala prin aceasta adeverinta?

Cu respect,
Lucia P
Ce varsta are?
Are varsta de 21 ani.
daca nu realizeaza venituri este ok.

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala alexis951 alexis951 Buna seara! Daca sunt elev la un liceu seral am dreptul la asigurare medicala? Am 20 de ani.Dar la alocatie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca ... Fetita mea este inscrisa la liceu seral si vreau sa stiu daca poate cere bursa medicala,are orientare școală, are certificat de handicap, are boala care se ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)