avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... activitate de cercetare ca II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

activitate de cercetare ca II

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca pot lucra in cercetare (biologie - chimie) cu contract de prestari servicii, fiind PFA (II) si avand printre codurile caen si 7490.

multumesc
Cel mai recent răspuns: mihai.petrescu27 , utilizator 17:38, 28 Noiembrie 2011
Mai recomandate cred ca sunt 7211 sau 7219.
Poate va intereseaza si asta: activitatea de cercetare efectuata de o persoana fizica independenta, care desfasoara activitate pe baza de contracte/conventii civile, constituie operatiune taxabila, in consecinta, in situatia atingerii plafonului de 35.000 euro a cifrei de afaceri, aceasta este obligata sa se inregistreze in scopuri de TVA, in termen de 10 zile de la sfarsitul lunii in care se atinge sau depaseste plafonul.

Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cifra de afaceri cont 7583 adriana_ramona adriana_ramona Cand se face la inceput de an notificarea la Finante cu privire la cifra de afaceri a anului precedent ce conturi intra in calcul? strict cele din grupa 70? ... (vezi toată discuția)
Veniturile din investitii pe termen scurt intra in calculul cifrei de afaceri utilizate la decizia de a fi platitor/neplatitor de tva (ca < 35000 eur) wbsol wbsol As dori sa stiu daca veniturile financiare din investitii pe termen scurt (actiuni) intra in calculul cifrei de afaceri pentru respectarea plafonul de 35000 ... (vezi toată discuția)
Depasire plafon 35000 e neplatitor tva Daniela1974 Daniela1974 Am o societate neplatitoare de TVA cu activitate de baza intretinere corporala si activitate accesorie declarata prin act constitutiv inchirierea si ... (vezi toată discuția)