avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie cu includerea veniturilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie cu includerea veniturilor suplimentare

Sunt pensionar cu pensie anticipata partiala decizia din 24.03.2011, urmare dosarului depus la 10.01.2011 care continea si adeverinte de venituri suplimentare obtinute în perioada dinaintea anului 1990, pentru care este specificat în mod expres ca s-au retinut si virat C.A.S. Anexat la decizia de pensionare anticipata partiala emisa de Casa Locala de Pensii [Editat], am primit si o adresă cu motivatia faptului că la calculul punctajului mediu anual nu s-au luat în calcul veniturile suplimentare rezultate din adeverintele mentionate, motivatia având ca temei legal principal art.164 din legea nr.19/2000, lege abrogată la 01.01.2011.
As vrea să stiu care sunt pasii de urmat pentru a ataca în justitie această decizie si pentru a obtine recalcularea pensiei cu includerea veniturilor suplimentare.
Vă multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 4 Decembrie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Acord, acord global, prime dumitru2000 dumitru2000 X pensionar obtine de la institutia unde a lucrat o adeverinta in care se mentioneaza ca a obtinut in perioada 1973-1999 venituri suplimentare: acord, acord ... (vezi toată discuția)
Recalcularea cuantumului pensiei anticipate partiale Aurorabu Aurorabu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: m-am pensionat in luna decembrie a anului 2016 anticipat cu 5 ani inainte de indeplinirea limitei de varsta. ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru stagiile de cotizare nevalorificate ludo ludo Sunt pensionar, dupa legea 19/2000 si am platit CAS pentru venituri realizate dupa iesirea la pensie astfel: 4 luni, pana cand a iesit decizia de pensionare, ... (vezi toată discuția)