othellox a scris:
Ce parere aveti despre aceasta decizie?
Sincer? Cand am vazut-o prima data mi-am adus aminte de o poveste.
Dupa un examen, Profesorul Grigore Moisil l-a pupat pe frunte pe un student zicand: acum poti sa te lauzi ca profesorul GM te-a pupat in fund ca asta nu-i cap! :rofl:
E adevarat ca incep prin a se referi la reviste (= publicatii in serie care primesc ISSN) dar sfarsesc fraza prin a se referi la activitate publicistica (in general) - adica si acele publicatii care primesc ISBN = carti, tratate de drept (si cum naiba sa spui ca scrierea unui tratat de drept echivaleza cu 20-30 de ore de pregatire??? cand in 30 de ore nu reusesti nici macar sa citesti ce s-au straduit altii sa scrie?)
Daca incerci sa crezi ca nu s-au referit si la acestea din urma atunci te intrebi ce se intampla cu autorii si coautorii cartilor si tratatelor (altele decat revistele)? Zici ca astia-s tampiti si-i trimiti sa faca pregatire... sau cum?
Daca s-au referit si la publicatii cu ISBN atunci sunt interesante 2 aspecte:
1. ISBN se poate acorda si la cererea autorului (maxim doua coduri pe an) contra unei taxe incomparabil mai mica decat pretul pe care il vor fixa ei pentru orele de pregatire de 2 bani jumate (valoare).
2. publicatia cu pricina poate sa fie si cu ...foi volante..., basca cu text in Braille.
Pacat ca nu cunosc limbajul, ca altminteri m-as fi apucat de scris in Braille - ca macar sa nu-i fac pe ei mai destepti prin ceea ce pot citi din ce-am scris eu, de vreme ce ei considera ca scriitorul unui articol este nepregatit/neformat cand se apuca de scris, dar devine mai pregatit si subit mai destept de indata ce i-au echivalat scrisul cu "formarea continua"...