avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen Barou 2012
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen Barou 2012

Buna!Ma poate ajuta si pe mine cineva cu bibliografia pentru examenul de admitere in profesia de avocat stagiar,??intentionez sa dau in anul 2012si vreau sa incep sa invat.Ce autori mi-ati recomanda?ms mult:help:
Cel mai recent răspuns: toma_p , utilizator 13:48, 1 Martie 2012
Eu am dat anul trecut , am reusit sa trec de examenul grila, insa nu am luat examenul scris. Ce a fost cel mai greu au fost spetele. E bine sa inveti dupa cartile celor care fac parte din comisia de examen. La drept civil- Boroi, la procedura civila- Traian Cornel Briciu, iar la penal si procedura penala - Mihail Udroiu.Insa pe partea de drept civil trebuie sa apara carti, iar pe procedura civila -desi nu s-a schimbat CPC, insa in Noul Cod Civil sunt multe prevederi de procedura, sa speram ca apar si acolo carti.
Va recomand tuturor sa intrati pe site-ul inm si ascultati conferintele pe noul cod civil , care sunt foarte bune.
Salut. as vrea sa te intreb cum sa ma astept la examenul scris? cum arata ce iti cere? vreau sa ma apuc de invatat pt examenul din octombrie anul acesta. multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatii ex barou irynuk83 irynuk83 am sustinut in 2006 un ex la barou (nereusit) si anul asta...vreau sa dau ... sa zicem \"din nou\"... as dori ceva detalii... tot ce va vine in minte... adica ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2012 ardeleanradualexandru ardeleanradualexandru Salut ! Care sunt cartile dupa care imi sugerati sa ma pregatesc pentru admiterea in barou ? :D.... Am cateva dar nu stiu daca sunt destul de bune ... ms ... (vezi toată discuția)
Ce carti mai sunt de referinta la intrarea in barou? CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 eu am terminat facultatea in 2001 am facut o pauza mare si as dori sa ma pregatesc ptr admiterea in avocatura in oct 2012 insa efectiv nu stiu care sunt ... (vezi toată discuția)