avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Diferente cantar comert en gross cu marfa
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Diferente cantar comert en gross cu marfa

Buna ziua!

Daca o firma ia marfa de la furnizor si o transporta direct clientului, de la furnizor pleaca o anumita cantitate iar pe cantarul clientului este o alta cantitate, cum tratez din punct de vedere fiscal aceste diferente.

Ma gandeam ca pentru diferentele in plus sa trec pe venituri impozabile iar cele in minus pe cheltuieli nedeductibile si sa colectez TVA.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Subiect interesant in atentia expertilor contabili ContSters42967 ContSters42967 Am gasit o dezbatere intre avocati pe forum si cred ca expertitii contabili si consultantii fiscali sa-si exprime punctul de vedere, sa aduca argumente si sa ... (vezi toată discuția)
Facturare produse ContSters93450 ContSters93450 Buna ziua ! As dori sa aflu daca exista vreo prevedere legala care obliga vanzatorul sa insereze in factura, in cazul vanzarii unor produse, fiecare produs in ... (vezi toată discuția)
Ajutor, inregistrari rodia rodia Buna ziua, Am urmatoarea speta: Furnizorul imi emite factura, dar marfa fiind destinata exportului este transportata direct de catre furnizor intr-un ... (vezi toată discuția)