Am fost oprit in comuna Oreavu jud Buzau de catre masina de Politie cu Radar mobil. Nu am semnat procesul verbal iar acesta mi-a fost trimis acasa.
Mi-a fost afisat la domiciliu pe data de 18.11.211 Eu am fost inregistrat de aparatul radar pe data de 08.10.2011- data la care a fost completat si procesul verbal.
Au trecut mai mult de 30 zile (termenul legal in care trebuie sa-mi fie comunicat procesul verbal). S-a putea ca ei sa fi incercat sa-mi comunice si prin srisoare recomandata dar nu am fost acasa si nu am semnat nimic.
Intrebare: In instanta se ia in calcul termenul de 18.11.2011 ca fiind data la care mi-a fost comunicata ? O sa cer anularea procesului verbal. Este ok ? Ma sfatuiti sa merg pe varianta asta sau mai caut si alte hibe ale procesului verbal ?
Multumesc !
In PV este consemnata data de 08.10.2011?
Cum probati dvs ca a fost comunicat PV la data de 18.11.2011?
Daca este consemnata aceasta data in continutul PV, atunci analizati alta strategie sau "hibe" de atacat PV
Nu e trecuta data postei. Mi-a fost lasat in usa PV-ul cu mentiune ascrisa pe el: Afisat la data de: 18.11.2011.
Daca au trimis prin posta inainte sa-l afiseze nu a semnat nimeni pentru el. Nu a ajuns la mine decat atunci cand l-au afisat.