avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Avans mai mare de 10000 euro
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Avans mai mare de 10000 euro

Buna ziua,

Va cer scuze daca discutia nu se incadreaza aici, dar am o problema: vand un apartament pe suma de 50 000euro. Cumparatorul face credit in banca de 38 500 euro, avansul fiind de 11 500 euro. Cei de la banca mi-au spus ca exista o lege care specifica ca sumele mai mari de 10 000 euro trebuiesc transferate in cont. Eu vreau acest avans de 11 500 E cash. Se poate? Daca nu, se poate sa imi dea 10 000 cash si restul in cont?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumpărat un apartament cu suma de 20 de mii de ... Savumaria Savumaria Buna ziua, am cumpărat un apartament cu suma de 20 de mii de euro. Proprietarul apartamentului mi-a cerut 10 de mii de euro avans. După care urma restul de ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să cumpăr un apartament care costă 29.000 de euro, iar vânzătorul vrea banii cash. este legală pretenția lui? manutmu manutmu Sunt pe cale sa cumpar un apartament (29 mii euro) insa vanzatorul vrea toti banii cash in EURO. Eu am toti banii in contul meu bancar in RON. E legal sa dau ... (vezi toată discuția)