avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 160 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Va rog: Tablouri CECCAR, M.Of. 656 bis
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Va rog: Tablouri CECCAR, M.Of. 656 bis

Buna ziua,

Imi poate da cineva:
Anexele nr. 1 si 2 la Hotararea Consiliului superior al Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania nr. 08/117/2008 privind aprobarea Tabloului Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania si a Tabloului expertilor evaluatori de intreprinderi

Multumesc!
smeagulls@gmail.com
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 20:38, 7 Octombrie 2008
Incearca la CECCAR sau in MO 656 bis/17.09.2008 - unde au fost publicate:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuie indeplinite pentru a presta servicii de contabilitate alexdeian alexdeian am absolvit facultatea de contabilitate si vreau sa stiu ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a presta servicii de contabilitate - am fost la registrul ... (vezi toată discuția)
Firme contabilitate Cosmin C Cosmin C Buna ziua, As dori sa stiu ce avize sunt necesare si care este procedura care trebuie urmata pentru ca o firma sa poata tine contabilitatea unei alte ... (vezi toată discuția)
Economist sau contabil sef Doina Elena Doina Elena Un absolvent, economist, care are de gand sa devina contabil autorizat, apoi expert contabil ... are nevoie de vechime pe cartea de economist sau poate sa fie ... (vezi toată discuția)