Accesul liber la justitie nu inseamna ca nu trebuie sa respectam termenele procedurale in care se exercita actele procedurale ...
Cu exceptia situatiei cand avem un motiv real, legea prevede si asta. In realitate, ori de cate ori exista un motiv real, termenele nu au nici o importanta, fiindca in primul rand sunt o norma destinata sistemului care prelucreaza justitia,
nu tine de justitie, si nu deriva din nici o etica
Este punctul dvs de vedere , faptul ca nu are nico legatura cu actul de justitie un termen procedural stabilit prin lege
Fiindca n-a demonstrat nimeni altfel, am castigat aceasta proba prin forfeit. Justitia este matematica, nu tine de constiinta sau opinii subiective, tine de legi, corectitudine, moralitate, etica. De fapt dreptul deriva din moralitate, care deriva din etica; dreptul inseamna egalitate, iar egalitatea este matematica. Sistemul justitiar se adreseaza dezechilibrelor in drept pentru a le repara.
Cand sistemul produce dezechilibru in drept in loc sa repare injustitiile, vorbim de crima organizata, fiindca e vorba de o institutie, adica mafie
De aceea afirm cu usurinta si cu demonstratia rationala enuntata mai sus... ca n-am afirmat ca instantele de judecata au discernant. Ca sa nu cobori la nivelul lor cand ii acuzi de incompetenta si coruptie este imperativ sa-ti justifici acuzele. Este infinit mai usor mafiotilor fiindca au si pozitia si indispozitia necesara sa-si justifice infractiunile. Adica n-o fac pentru ca le e usor si n-au chef :)
in acest caz, contestatia va fi respinsa fara niciun fel de ezitare de catre instanta de judecata
sunt constient, fiindca asa procedeaza instantele din Romania, insa asa cum am spus, sunt interesat sa-mi justific acuzatiile.
Cea mai relevanta intrebare este: exista judecatori competenti si fara discernamant? Analogic: exista popi care comit precurvie? Nu... recent un popa i-a facut copii unei starete de manastire. Au fost exclusi din functie din cate am inteles. Pacat ca nu exista aceeasi integritate si la nivelul "justitiei"