avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... nastere prematura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

nastere prematura

daca am nascut prematur la 26 de saptamani pot beneficia de prelungirea concediul de cresterea copilului pana la 3 ani?

Alte discuții în legătură

Cresterea copilului LoreMatei LoreMatei Buna seara! Am nascut prematur la 25 de saptamani, as dori sa stiu daca as putea prelungi concediul de cresterea copilului de la 2 ani pana la 3 ani? Va ... (vezi toată discuția)
Prelungirea concediului de maternitate poe.aly poe.aly Daca ti se termina concediul de 2 ani de crestere al copilului,il poti prelungi pana la 3 ani,luandu-ti concediu medical? (vezi toată discuția)
Concediul pentru cresterea copilului se poate prelungi? b_m_d77 b_m_d77 se poate prelungi concediul pentru cresterea copilului pana la varsta de 3 ani in cazul gemenilor care sunt nascuti prematur daca da cum as pute`1a face (vezi toată discuția)