avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi primeste permisul si fara certificat de grefa?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi primeste permisul si fara certificat de grefa?

Trebuie sa depun permisul la politie in 6 zile, dar nu am certificatul de grefa. Am fost judecat la la Cluj si eu sunt din Bucuresti. Mi-l primeste si fara certificat?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 18:15, 2 Decembrie 2011
Da, il primeste.

Nu este necesar certificatul de grefa pentru a depune permisul.

Certificatul de grefa era necesar pentru a ridica permisul de la politie in conditiile contestarii procesului verbal de suspendare a acestuia.
Dar cum pot sa demonstrez ca l-am depus in cele 15 zile de la pronuntarea hotaririi irevocabile?
Nu aveti nevoie de certificat de grefa pentru a depune permisul. Va recomand sa scoateti de pe portal.just.ro solutia pronuntata in dosarul dumneavoastra, adica sa dati un print cu pagina in care este prezentat dosarul dumneavoastra. Cel putin aici IPJ solicita celor care depun permisul o astfel de dovada.
Cand o sa predati permisul cel care-l primeste o sa va elibereze o dovada de predare cu data predarii si pe care o semneaza seful politiei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis - depasire pe linie continua crashmx crashmx buna ziua, in urma cu 2 zile mi-a fost suspendat permisul pt depasire pe linie continua. am semnat PV si nu am trecut nimic la obiectiuni. de asemeni PV a ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat - predare permis VladVZG VladVZG Bună ziua, Se dă următoarea situație - Mi-a fost suspendat permisul în toamnă pe trei luni. în Cluj, eu fiind din Iași. Am făcut contestație, la mai ... (vezi toată discuția)
Cum predau permisul? octaradu1 octaradu1 Daca am pierdut procesul cu politia ..cum predau permisul azi se fac 14 zile ... ma duc si il predau pur si simplu ? mentionez ca au trecu 14 zile de cand sa ... (vezi toată discuția)