avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

Am vcumparat o dacia sandero cu nr de Franta,am numere rosi.As dori sa intreb, pot sa o inscriu fara a plati taxa de poluare,precizez ca e din 2009,euro4,
Cel mai recent răspuns: marybela , utilizator 20:17, 2 Decembrie 2011
Da, puteti. Serviciul Inmatriculari va face acest lucru dupa ce veti obtine o hotarare judecatoreasca prin care sa fie obligati la inmatricularea autoturismului dumneavoastra second hand achizitionat din spatiul comunitar, fara plata taxei de poluare
VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
AS MAI AVEA O INTREBARE; CUM SA PROCEDEZ CA SA O INSCRIU FARA A PLATI TAXA? va rog spunetimi ce trebuie sa fac

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto iunie62 iunie62 Buna seara, Sunt intr-o mare dilema si am nevoie de un raspuns urgent. Sunt o doamna ce vrea sa cumpare o masina DACIA SANDERO fabricata si inmatriculata ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto fara plata taxei pacaliciosu pacaliciosu Va salut ! Avand in vedere ca taxa de inmatriculare a masinilor in Romania este ilegala si aberanta, caut un avocat dispus sa ma ajute in actionarea statului ... (vezi toată discuția)
Taxa auto 2009 Robert Szasz Robert Szasz Ma intereseaza care dintre colegi a avut succes in instanta cu O.U.G. nr. 7/2009. Daca da, as dori cateva lamuriri profesionale. Multumesc! (vezi toată discuția)