avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Ce urmeaza dupa PUZ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Ce urmeaza dupa PUZ?

Buna ziua , am achizitionat un teren in extravilanul unei comune incadrat in circuitul agricol.
Am inceput demersurile pentru PUZ.
Ce doresc eu sa stiu sunt pasii care trebuiesc urmati mai departe....pana la demararea propriu zisa a constructiei.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: avramescuolimpia , utilizator 20:49, 5 Decembrie 2011
Sunteţi sigură că trebuie să faceţi puz?Acesta înseamnă plan urbanistic zonal.;şi se face pentru suprafeţe de câteva hectare.
După întocmirea PUZ, urmează. obţinerea Certificatului de urbanism. Beneficiarul unui PUZ este administraţia locală, indiferent cine plăteşte PUZ.
În cazul terenurilor individuale mai mici sau medii se cere efectuat PUD-plan urbanistic de detaliu.;ªI va urma, tot aşa, obţinerea C.U
Trebuie facut PUZ-ul .Dupa cate am inteles in PUG era trecut ca zona industriala pe termen lung , iar acuma trebuie schimbata destinatia terenului prin aprobarea Consiliului Local.Ce ma intereseaza in mod mai clar daca trebuie urmati pasii pentru scoaterea din circuitul agricol.
Asta pana la Certificatul de Urbanism.Terenul meu este de 1000mp , iar terenul pentru care se face PUZ este de 10.000 mp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Extravilan - intravilan construibil - necesitatea schimbarii destinatiei terenului bodo9001 bodo9001 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru a obtine autorizatia de construire pe un teren intravilan arabil. Mai este necesara schimbarea destinatiei ... (vezi toată discuția)
Trecerea unui teren din extravilan in intravilan alin2s alin2s Buna ziua, Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa-mi construiec o ... (vezi toată discuția)