avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cand intra in vigoare noua taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cand intra in vigoare noua taxa auto?

Buna ziua.Va rog spuneti-mi si mie daca trec o masina pe numele meu anul acesta, va trebui sa achit si eu taxa de poluare?Sau de cand va intra aceasta lege in vigoare conform careia, daca cineva vinde o masina inmatriculata in Romania dar inainte de 2007, cel care o cumpara va fi obligat sa achite taxa de poluare.
Cel mai recent răspuns: Ramona1982 , utilizator 14:02, 3 Ianuarie 2012
Acea lege, acum in faza de proiect, pare ca va intra in vigoare la la 1 ianuarie 2012. Daca sunteti in situatia pe care ati descris-o dumneavoastra, incercati sa rezolvati problema pana la intrarea in vigoare a noii legi.
eu nu mai inteleg nimic, cum adica noua lege prinvind taxa auto intrra in vigoare de la 1 ianuarie 2012 daca eu azi am fost la Finanate si mi-au spus ca l;egea inca nici nu s-a publicat , nu mi-au dat voie sa platesc taxa auto pe legea veche

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto abrogata pentru anul 2012 viadi viadi Buna ziua, taxa de prima inmatriculare fiind abrogata, mai sunt obligat sa o platesc la inmatricularea unei masini radiata din Italia? (vezi toată discuția)
Noua taxa auto cine o plateste? catalin bratianu catalin bratianu referitor la noua taxa care priveste masinile inmatriculate in ro pana in 2007 de catre cine va fi platita? VANZATOR SAU CUMPARATOR? (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre noua lege privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule ? Roland Mindrila Roland Mindrila Legea privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule a fost adoptata, potrivit biroului de presa al Camerei Deputatilor, cu 213 de voturi ... (vezi toată discuția)