avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Regie proprie constructie - caz special sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Regie proprie constructie - caz special sau nu?

Buna ziua.
Incercam sa realizam in regie proprie o casa, ceea ce presupune 2 etape: demolare, respectiv constructie. Inca nu am inceput lucrarile, sunt in faza de documentare...Am insa mai multe nelamuriri.
La casa vor lucra 2 prieteni, din cand in cand , neplatiti. In plus, s-ar putea sa primim chiar si 1-2 voluntari - noi vom face o casa eco cu incalzire pasiva si am gasit 2 persoane care vor sa vina sa asiste si sa ajute la diverse etape.
Ca si categoria 3 de personal, vom avea evident muncitori angajati ca zilieri.
Cum se procedeaza legal cu fiecare categorie in parte ca prezenta lor pe santier sa poata fi justificata? Ce acte trebuiesc intocmite?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Diriginte santier bebe09 bebe09 Buna ziua Pentru montajul instalatie de caldura la o casa(calorifere, caldura in pardoseala cu tot ce presupune) aveam nevoie de un diriginte de santier? Ce ... (vezi toată discuția)
Construcție in timpul stării de urgenta bundyiuly bundyiuly Bună ziua. Vreau sa ma apuc de construit o casa, locuință personala dar fiind stare de urgenta nu știu dacă am voie sau nu sa ma deplasez între locuința ... (vezi toată discuția)
Casa in regie proprie laurentiuu laurentiuu Cum pot sa construiesc o casa in regie proprie fara sa iau amenda?Nu doresc firma pentru ca este foarte scumpa. (vezi toată discuția)