avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Girant la un CAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Girant la un CAR

Buna dimineata

Am primit de la un CAR o instiintare cum ca imi vor retine din salariu o suma de bani reprezentand un imprumut contractat de o persoana care nu-si mai plateste ratele lunare si pe care eu am girat-o.

Eu sunt membru la acelasi CAR.

La instiintarea de plata este atasata o adeverinta-angajament.
Adeverinta -angajament contine datele mele de identitate dar nu este semnata de mine. Semnatura este falsa.

Adeverinta - angajament in acest caz poate fi titlu executoriu ?
Daca aceasta nu e semnata de mine ce fac ? Trebuie sa actionez eu, sau trebuie sa actioneze cei de la CAR ?

Exista un termen in care trebuie sa contest ceva ?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 01:23, 5 Decembrie 2011
Depuneti plangere la politie pentru fals in acte. Informatii pe cei de la CAR ca nu ati semnat niciodata un asemenea document si ca ati depus deja plangere la politie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta girant fara consimtamantul de retinere al angajatorului Alis07 Alis07 Buna ziua.Va rog o lamurire.Am girat un prieten la un CAR in baza unei adeverinte angajament de plata care este semnata si stampilata de unitatea unde lucrez ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de girant incompleta ivalentin ivalentin Am girat un coleg pentru un imprumut la CAR Bucuresti. Pentru aceasta, initial am completat o adeverinta de girant pe care am semnat-o, urmand ca ulterior sa ... (vezi toată discuția)
Falsuri ContSters129185 ContSters129185 Fara voia mea am devenit girant la un CAR, unde un fost coleg a facut un imprumut, folosind adeverinta falsa de venit, copie dupa C.I.,datele mele personale si ... (vezi toată discuția)