Da, cred ca este vorba de reabilitare de fapt. Depinde cand a ramas definitiva hotararea judecatoreasca. Uitati-va pe hartia pe care ati primit-o si la termenul de incercare care vi s-a dat, asa va putem raspunde mai concret.
imi poate spune cineva cu aproximatie daca am avut o condamnare cu suspendare de 9luni in 2005 pt. violare de domiciliu(cearta) la cit timp se reabiliteaza
pentru pedeapsa de 9 luni, termenul de incercare este de 2 ani si 9 luni.Asadar daca hotararea a ramas definitiva in 2005, atunci dupa 2 ani si 9 luni sunteti reabilitat de drept.Dupa parerea mea ar trebui deja sa aveti cazierul "curat", insa cel mai bine ar fi sa solicitat un certificat de cazier si daca vechea condamnare o mai aveti, va puteti adresa instantei printr-o cerere in care sa se constate reabilitarea.Mi se pare ca aceasta cerere o puteti inainta si serviciului de cazier judiciar din cadrul Politiei, insa nu sunt 100% sigur ca va functiona,in tot cazul se poate intreba si acolo.
Cazier judiciar
bucurdaniela
va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine intro problema .Acum 2 ani si 6 luni am fost condamnata pentru furt un an cu suspendare
Cit timp ramine in cazier ... (vezi toată discuția)