avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ce se intampla dupa ce iti vine recalcularea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ce se intampla dupa ce iti vine recalcularea

am fost oprit in trafic cu o alcoolemie de 1,35 prima proba si 1,20 a doua si am solicitat o recalculare dupa care a iesit sub 0,80 intrebarea mea este in ce conditii se poate obtine NUP adica de ce depinde sa iti dea aceasta rezolutie sau mai probabil ce se va intampla mentionez ca nu a fost nici un accident sau victime ,pagube etc va rog care ma puteti ajuta ca nu stiu mi-au spus nmc inca va multumesc
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 16:32, 5 Decembrie 2011
Depinde de.....probele de la dosar, atitudinea dvs. in timpul cercetarilor si de ...procuror.
Daca spuneti ca nu sunt pagube, victime sau ca nu a fost nici un accident parerea mea este ca veti primi NUP, insa nu uitati ca traim in Romania unde se pot intampla multe lucruri nebisnuite si unde te poti astepta la orice.
Mult succes .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare alcoolemie intre limite marian222 marian222 buna ziua ! am fost oprit in trafic si depistat cu o alcoolemie de 1,35 la o proba si la cealalta cu 1,20 la mie dupa care am solicitat un calcul reatroactiv ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - cam cat ar putea iesi la recalculare? alex_tibi alex_tibi buna ziua la fel ca si multi altii de pe aici am calcat si eu pe bec am fost oprit de politia rutiera dupa ce consumasem aproximativ 2 beri 0,33 ,, am fost ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere cosmin_nasu cosmin_nasu am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere in seara zilei de 26.10.2013 am fost testat cu apartul etilotest acesta indicand valoarea de 0,46 in aerul ... (vezi toată discuția)