va rog frumos, daca cineva mi-a zgariat usor masina in mers, mai precis nu "m-a vazut" cand a vrut sa schimbe banda, m-a acrosat usor s-a speriat si a fugit, fara ca eu sa ii vad numerele, trebuie sa merg la politie sa declar pentru a putea, ulterior, sa-mi repar portiera zgariata?
mentionez ca nu am casco.
multumesc frumos!
Va sfatuiesc sa mergeti la politie sa declarati in scris cum s-a intamplat si veti semna ca lucrurile s-au intamplat cum declarati sub semnatura proprie. E posibil sa apara chiar cel care v-a zgariat-o sau cel de la service sa va reclame la politie si atunci veti avea necazuri. In urma cu putin timp chiar pe forum a fost un caz asemanator cand cel din service a cerut o suma mult mai mare decat facea reparatia si pt ca pagubitul nu a vrut sa dea a fost reclamat la politie si i s-a intocmit dosar penal cu toate cele ce deriva din asta.
...trebuie sa mergi la politia de pe raza unde s-a intimplat accidentul si sa anunti in maxim 24 ore conf art 79/2 di oug 195/02,asta in cazul tau unde nu poti face intelegerea cu celalalt partener de trafic pt, asigurare,in caz ca nu ai anuntat si nu ai cerut dovada si nu ti s-a incheiat p-v,si celalat a anuntat in 24 de ore accidentul ,ti se va suspenda permisul 30 zile conf,art 100/3/g din oug 195/02....