avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Politia nu vrea sa-mi primeasca permisul intrucat pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Politia nu vrea sa-mi primeasca permisul intrucat pe hotarare scrie "cu drept de recurs". Ce pot sa fac?

am o mare problema;in luna august mi a fost suspendat permisul si am luat si amenda pentru neacordare autovehicule care circula din sens opus,am facut contestatie si am pierdut,acum e problema,am fost la bpr sa l predau dar nu au vrut sa l ia(permisul) ca in sentinta data scrie: Solutie: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul ................, in contradictoriu cu intimata MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR – DGPMB BRIGADA RUTIERA. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Acum din cate stiu nu se mai poate face recurs la contraventiile auto,lamuriti ma ce sa fac.Sa fac recurs,sa nu fac?De ce la mine e cu drept de recurs daca legea nu mai permite?
Cel mai recent răspuns: nimar , utilizator 16:43, 9 Decembrie 2011
este o greseala a instantei. mergeti la arhiva instantei si legalizati sentinta iar pe ea se va mentiona "irevocabila". apoi mergeti la politie cu originalul sentintei legalizate.
am fost la judecatorie si doamnele de acolo erau 2:una a zis ca asa este nu se mai poate face recurs si cealalta a zis ca daca judecatorul a zis asa se poate face
nu conteaza ca spune judele, ci doar ce prevede legea.
Nu se mai poate face recurs asa ca scoateti o copie legalizata dupa sentinta si mergeti cu ea la politie si predati permisul.
matahachiro a scris:

nu conteaza ca spune judele, ci doar ce prevede legea.

Buna ziua,

Dl. avocat matahachiro, va rog, lamuriti-mi urmatoarul aspect legal :
- din ce in ce mai mult judecatori pronunta asemenea decizii in spete de genul prezentei si anume doar decizii definitive nu si irevocabile incalcand astfel prev. art. X pct.2 Legea 202/2010 ;
- se poate depune plangere penala impotriva acestora pentru o eventuala neglijenta in serviciu sau poate abuz de putere; ce sanse ar avea o asemenea plangere?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
nimar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot face recurs? nutujean nutujean Solutie: Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul ......, in contradictoriu cu intimata MINISTERUL ADMINISTRATIEI SI INTERNELOR – ... (vezi toată discuția)
Interpretare expresie: admite indreptarea nutujean nutujean ce inseamna \"admite indreptarea\"?Daca stie cineva rog a fi cat mai explicit,multumesc. (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca LaurVLM LaurVLM Buna ziua, In urma unui proces deschis impotriva DGPMB-BRIGADA RUTIERA-SERVICIUL SUPRAVEGHERE RUTIERA, am primit urmatoarea solutie : \"Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)