avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Despre INM.
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Despre INM.

Buna ziua! Doresc sa sustin anul acesta ex. la INM si am cateva necunoscute ??
1. Cate locuri au fost in anul 2011?
2. Pe parcursul celor doi ani de studii, candidatii declarati admisi beneficiaza ca la celelalte scoli de invatamant superior de stat de o anumita suma de bani lunar??
3. Dupa cei doi ani de studiu cum se face repartizarea atat in teritoriu cat si la anumite intitutii?
Cel mai recent răspuns: Silviu79 , utilizator 15:05, 9 Decembrie 2011
1. 200 locuri (100 judecatori, 100 procurori);
2. bursa auditor de justitie, acordata pe toata perioada cat beneficiaza de statutul de auditor de justitie;
3. dupa absolvirea celor 2 ani de INM si in urma sustinerii examenului de absolvire a cursurilor de auditor de justitie are loc repartizarea locurilor la instante de judecata, respectiv parchete; se face in functie de medii si de optiunea fiecaruia.
1. intra pe www.csm1909.ro si vei gasi acolo informatiile solicitate, plus alte informatii privind tematica, bibliografia ...etc.
2. pe timpul cat esti la INM (pentru procuror sau judecatior), esti auditor de justitie. Salarizarea o gasesti in legislatia privind salarizarea personalului din justitie
multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa facultate de drept si inm ilenuka ilenuka buna seara la toti:) numele meu este ileana,am 17 ani si as vrea sa imi raspundeti la o intrebare. eu imi doresc foarte mult sa fac o cariera in magistratura ... (vezi toată discuția)
Cum pot deveni judecator? maryandry maryandry Buna ziua Sunt absolventa a facultatii de drept si nu stiu care sunt urmatorii pasi pentru a deveni judecator. Stiu ca se da un examen de barou , dar ... (vezi toată discuția)
Despre admitere la inm geogeorge geogeorge Buna ziua! Va rog sa ma ajutati,daca puteti,cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari: I. Ce urmeaza in cazul in care un candidat care a sustinut ... (vezi toată discuția)