avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 545 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... AS VREA SA STIU: pot chema in judecata presedintele ...
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

AS VREA SA STIU: pot chema in judecata presedintele asociatiei de proprietari daca exista un contract de mediere?

am fost data in judecata de asociatia de propietari pentru suma de 170,00 cu titlu executoriu si irevocabil,presedinta blocului care nu este propietar pe garsoniera in care locuieste in acest bloc,m a amenintat ca daca nu platesc suma de 250.00 nu este de acord sa semneze actul de mediere,si a doua zi ma executa,cu martori am semnat acel act de mediere fiind constrinsa de imprejurari.am achitat deja 140.00 as mai avea 30.00,in fiecare luna achitand 10.00 +intretinerea pe luna respectiva dar acum nu mai am posibilitatea sotul meu fiind in somaj,daca pentru suma pusa de ea adica inca 80.00am acte doveditoare ca ma pacalit ptr suma asta pot s o dau eu in judecata?
Cel mai recent răspuns: tanasaloreda , utilizator 17:08, 7 Decembrie 2011
Da doamna ,daca aveti dovezi si martori in principiu ,da.
daca mai sunteti ,ce as putea face cu martorii, si cu actele pe care inca nu le am calculat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilete afisate de administrator pe geamurile blocului SirbuMihai SirbuMihai Buna ziua! As avea nevoie de niste explicatii de la dumneavoastra! Problema mea este urmatoarea.Locuiesc intr-un bloc cu un administrator care umple geamurile ... (vezi toată discuția)
Executare silita c_dobrescu c_dobrescu In septembrie 2004 am facut un contract de credit. Am platit ratele pana in decembrie 2005, cand sotul meu a decedat, am vandut casa si am plecat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani desfiintare antecontract vanzare-cumparare marian.platonov marian.platonov Buna tuturor, As fi foarte bucuros daca cineva cu experienta ne-ar putea indruma si ajuta in asemenea situatie. In Mai 2018, am facut un antecontract de ... (vezi toată discuția)