avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Stagiu voluntariat traduceri
Discuție deschisă în Traduceri

Stagiu voluntariat traduceri

As avea nevoie de un sfat sau de un mic ajutor. Sunt la master in traduceri, anul I (franceza) dar inca nu sunt traducator autorizat. As dori sa intreb traducatorii cu experienta, voi cum ati inceput, unde/ce ati facut ca sa obtineti un stagiu de practica in traduceri?
Rog de altfel, daca cineva stie vreun birou de traduceri (Bucuresti sau Brasov) care accepta studenti voluntari pentru a face traduceri timp de vreo 3 luni, sa-mi lasati niste date de contact.

va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 18:46, 7 Decembrie 2011
Institutul European din Romania organizeaza anual două sesiuni de stagii de practica prin Serviciul Coordonare Traduceri. Aceste stagii sunt destinate chiar studenţilor din ultimul an, masteranzilor si doctoranzilor de la universitatile din tară, precum si absolventilor din anul în curs.
Datele de contact si alte detalii importante referitoare la stagiile de practica le gasiti aici:
[ link extern ]
De asemenea, puteti dobandi o certa experienta efectuand traduceri ca voluntar pentru diverse ONG listate aici:
[ link extern ]
[ link extern ]
In ceea ce priveste activitatea de voluntariat pentru firme de traduceri, formulati o scrisoare de intentie pe care o transmiteti la firmele pe care le veti gasi pe internet.
Mult succes!
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce presupune masterul in cariera judiciara? sbdcl sbdcl ce presupune masterul in cariera judiciara mai exact?mersi (vezi toată discuția)
Soluþii pentru promovare - traduceri limba italianã sozo sozo M-a puteti ajuta .....as dori sa gasesc o colaborare cu societati in ceea ce priveste traduceri neautorizate.... Traducator neautorizat (studenta MASTER ... (vezi toată discuția)
Examene traducãtor limba francezã 2012 Viviana Serni Viviana Serni Buna tuturor! Ma bucur mult ca existati si gratie postarilor voastre am aflat cate ceva despre examenul de obtinere a certificatului de traducator autorizat. ... (vezi toată discuția)