Buna seara in primul rand o sa incerc sa fiu cat mai scurt si la obiect am acuzitionat un card de credit din motive finaciare nu am mai putut achita soldaul ramanad fara servici si astfel a crescut a fost data la o firma de recuparere creante care ma suna si imi spune sa platesc credetil le-am explicta ca momentan nu am banii dar cum o sa am o sa il platesc pt ca e nu e mare 2000 lei ,asi vrea sa stiu si eu in ce consta execuatrea silita?eu nu am casa sau masina pe numele meu nici bunuri nu am,poate sa execute din casa un bun care este al altui membru de familie?cat timp dureza procedura de executare silita?va multumesc mult.
Executarea silita se intinde strict asupra eventualelor dvs bunuri
Executarea silita se poate desfasura pe parcursul mai multor ani,conditionat de interesul si staruinta recuperatorului
Din cele relatate inteleg ca d-voastra nu va aflati in procedura executarii silite.Executarea silita se efectueaza de executorul bancar sau de executorul judecatoresc, nicidecum de catre o firma de recuperare. Deocamdata firma de recuperare va cere banii, pentru a va executa silit o sa apeleze tot la executor, de data aceasta la un executor judecatoresc. Daca nu aveti venituri si nici bunuri in proprietate nu au ce sa va execute silit ( deocamdata), doar ca executarea silita odata declansata va dura pana la recuperarea totala a debitului. Pentru confiscare de bunuri nu poate nimeni sa va intre in locuinta fara voia dv., doar cu mandat dat de instanta.Deocamdata puteti sta linistit, dar datoria creste zilnic.
Recuperare bani
Brandushica
am de primit o suma de bani in urma unui proces civil de la o persoana insa aceasta locuieste in coproprietate cu soacra si cu sotul ei Credeti ca pot sa imi ... (vezi toată discuția)