avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu prenatal - firma desfiintata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu prenatal - firma desfiintata

Momentan sunt in concediu prenatal, dar la sfarsitul lunii decembrie se desfiinteaza firma. Imi puteti spune daca voi mai primi bani pentru concediu prenatal si de unde, in cazul in care raspunsul e afrimativ? Mentionez ca ar trebui sa nasc pe la mijlocul lui ianuarie. E posibil sa nu mai primesc nimic pana la depunerea actelor pentru cresterea copilului? In acest caz, pot beneficia de remuneratie pentru cresterea copilului, daca am intrerupt activitatea circa o luna?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: alice_man , utilizator 20:23, 7 Decembrie 2011
Daca societatea se desfiinteaza , atunci puteti beneficia de somaj si din somaj puteti intra in CCC , urmand ca la terminarea CCC sa va reluati somajul, intrucat acesta va fi suspendat pe perioada CCC.

Pana la data desfiintarii societatii , angajatorul este obligat sa va plateasca concediul medical ... daca intrati in somaj, atunci veti depune certificatele medicale la AJOFM pentru plata.
Multumesc pentru raspuns! Referitor la a doua intrebare legata de concediu de crestere a copilului cum va fi? Voi benefica?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viitoare mamica miki_mariana miki_mariana Buna ziua.momentan sunt in somaj din decembrie in luna asta mai bine zis saptamana ce vine o sa intru in prenatal,intrebarile sunt asa: 1pe luna lui ... (vezi toată discuția)
Ce il obliga legea pe angajator daca sunt insarcinata? oana_caty oana_caty Buna ziua! Ma aflu in concediu de crestere copil pana in martie 2019 si am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in iunie 2019 dar mi-a ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si postnatal elena_c77 elena_c77 Am lucrat din 02.04.2015 pana in data de 08.08.2016 ( 8 ore/zi, contract perioada nedeterminata, total 16 luni si 8 zile).Din 08.08.2016 postul de Asistent ... (vezi toată discuția)