avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acordarea cetateniei romane
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acordarea cetateniei romane

cont in banca poate reprezinta dovada mijloacelor legale pentru existenta decenta in romania pentru acordare cetateniei romane sau nu si daca nu dece nu, pentru ca la autorizatie cetatenie romana nu au acceptat dosaru meu din cauza asta?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul71 , utilizator 19:06, 9 Decembrie 2011
Banii sunt in contul dvs. sau in contul sotiei? Daca sunt in contul sotiei transferati-i in contul dvs.si cautati-va un serviciu stabil pentru a demonstra ca aveti un venit propriu. Faptul ca aveti 2 copii nu este o scuza, sunt f.multi romani care au copii si muncesc. Trebuie sa faceti dovada ca si dvs. puteti contribui la dezvoltarea economica a Romaniei.:luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobandirea cetateniei romane mamarutza mamarutza Buna ziua, Sunt cetatean roman cu domiciliul in strainatate, am plecat din tara prin casatorie. Doresc sa-mi fac actele de repatriere, in ideea de a ... (vezi toată discuția)
Acordare cetatenie romana prin casatorie josey josey buna ziua!sunt o romanca casatorita cu un cetatean iordanian de aproximativ 2 ani de zile. Sotul meu are card de rezident al Romaniei, valabil pe un an,dar din ... (vezi toată discuția)
Cetatean italian casatorit romanca cum obtin cetatenia romana? miha_yt miha_yt Sunt cetatean italian casatorit cu romanca din 1998, stabilit in romania din 2008, adica am domiciliul stabil aici doar de 3 ani. Daca divortez de sotia mea ... (vezi toată discuția)