avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... persoana cu handicap psihic are scutire la taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

persoana cu handicap psihic are scutire la taxa auto

si daca are dreptul sa fie propietar
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:45, 8 Decembrie 2011
calitatea de proprietar asupra unui bun se obtine in urma achizitionarii acestuia,unde de cele mai multe ori nu este necesar prezentarea de document medical
Scutirea de taxa auto,este o facilitate fiscala prevazuta si acordata de L nr 448/2006 privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap-republicata art 26 al c

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua fagetanflorin fagetanflorin buna ziua as vrea sa stiu dece platesc taxa auto eu fiind cu handicap gr1 transplant de cord si automobilul e inscris pe numele meu uni zic ca trebuie sa fiie ... (vezi toată discuția)
Persoana cu handicap accentuat axellcom axellcom Buna ziua. O ruda are certificat de handicap accentuat (stoma). Intrebarea este daca este scutit de la taxa auto pentru o masina care o aduce . In lege zice ca ... (vezi toată discuția)
Scutiri de impozite pentru persoanele cu handicap accentuat BG BG Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns cu privire la actul normativ care prezinta scutirile de impozite de care beneficiaza o persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)