avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... AF - florarie online: e necesara o calificare anume?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

AF - florarie online: e necesara o calificare anume?

Buna ziua , intentionez sa deschid o florarie on line in cadrul unei asociatii familiare ,intrebarea mea este daca se cere vreo calificare sau vreo scoala in acest sens ,daca sunt obligat sa absolv aceste cursuri pentru a putea deschide asociatia familiara. multumesc

Alte discuții în legătură

Asociatie familiara Dario09 Dario09 Buna ziua.As dori sa stiu daca pot infiinta o asociatie familiara cu sotul meu pentru a deschide o florarie?Am nevoie de experienta in domeniu sau cursuri?O zi ... (vezi toată discuția)
Pfa florarie on-line nicoletanase nicoletanase Buna ziua ! Odata cu terminarea ciclului de licenta sunt pusa fata in fata cu o decizie: sa imi gasesc ceva de lucru, sau sa deschid o afacere. Iar cum eu am ... (vezi toată discuția)
Acte necesare site e-learning ? pfm18i pfm18i Buna ziua, Vreau sa deschid un site de cursuri on-line. Se poate se fie domeniul meu, eu sa il administrez, dar sa am o colaborare cu o firma (firma are ca ... (vezi toată discuția)