avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare functie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare functie

Buna ziua,
am terminat o scoala postliceala sanitara, specialitatea medicina generala, functia pe care sunt acum este de asistent medical laborator (functie ocupata in urma specializarii pe acest domeniu), intre timp am terminat facultatea (medicina generala) si mi-am depus cerere pentru ocuparea unei functii de asistent cu studii superioare tot in laborator. Mi s-a refuzat aceasta cerere de catre conducerea spitalului. Conditia pentru a trece pe functia de asistent cu studii superioare este de a ma transfera in sectie, in laborator nu se poate. Va rog sa-mi spuneti daca exista o lege in acest sens, cui ar trebui sa ma adresez?
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Echivalare studii Tuculescu Cristina Tuculescu Cristina Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist din 2001 in urma absolvirii Scolii Postliceale Sanitare Fundeni- specializarea asistent medicat generalist. ... (vezi toată discuția)
Ssd=asistent medical diplomat? Mihai Mihaela Mihai Mihaela Buna seara!As ruga frumos pe cineva sa ma ajute cu un sfat.Am absolvit in 2008 Facultatea de asistenta medicala-specializarea medicina generala,am trecut ... (vezi toată discuția)
Asistent medical cu studii superioare petrescucornelia petrescucornelia Am absolvit Liceul Sanitar in 1981 specializarea generalist -1990 schimbat specializarea in radiologie -1991 grad principal in pediatrie -1992 echivalare ... (vezi toată discuția)