avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... scutire ipozit veteran de razboi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

scutire ipozit veteran de razboi

Varog lamuriti-ma!Bunicul meu este veteran de razboi,si potrivit legii este scutit de plata impozitului pe teren.Scutirea se face in baza unor documente ce trebuiesc depuse.Problema este ca bunicul nu a depus actele in anii2008si2009fiind plecat din localitate.Pt.anii 2010si2011 a depus actele si este scutit de plata impozitului.In baza actelor nu este scutit si pt. anii din urma, sau trebuie sa plateasca inclusiv majorarile?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:39, 11 Decembrie 2011
Trebuie sa depuneti actele la fiecare inceput de an pentru a beneficia de scutire. Altfel nu se accepta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Texe urmasi veteran de razboi Respect968 Respect968 Buna seara! vreau sa stiu si eu daca sunt scutit de impozitele de la primarie (casa, pamant) ca nepot al unui veteran de razboi care nu mai e in viata...bunica ... (vezi toată discuția)
Scutire de impozit pe locuinta neri neri Buna ziua, Mama mea, este urmasa de veteran de razboi in afara serviciului ordonat (IOVR),doresc sa stiu daca are dreptul la scutire de impozit pe ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit pe locuinta marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Bunicul meu a fost veteran de razboi si a beneficiat de scutire de la plata impozitului pe locuinta. Problema este ... (vezi toată discuția)