Matusa mea locuieste intr-un boc cu zece nivele.Un nou proprietar si-a facut centrala de apartament.A coborat teava de la etajul patru pana la parter.Intrarea in bloc este ca un punct termic.Numai scara de bloc nu mai este!!!!evident teava,foarte groasa, a fost scoasa pe geamul de la intrarea in bloc.Geamul a fost spart si inlocuit cu o sita.Domnul proprietar de teava,care nu stiu ce autorizatie a avut ptr o asemenea aberatie,in prima faza a spus ca nu se va mai pune geam ptr ca trebuie sa se asigure nu stiu ce ptr gaze iar apoi a spus ca cine vrea sa puna geamul ,sa-l puna!Ce ziceti!
in acelasi mesaj va contraziceti singura ...
Vecinul matusii Dv si-a pus centrala de apartament urmand caile legale. Pentru instalarea unei centrale de apartament s-a facut proiectul lucrarii si s-a obtinut aprobarea furnizorului de gaze, pentru ca altfel nicio firma din tara asta nu poate instala in bloc o asemenea conducta pentru gaz. Ea este proiectata in ideea ca in viitor si alti locatari ai scarii sa se poata bransa la acea conducta pentru o lucrare similara.
Faptul ca lucrarea arata ca o "centrala termica" poate fi adevarat, dar asta nu impiedica asociatia sa o mascheze. Exista solutii.
In cazul geamului spart, inlocuit cu sita este corect facuta si aceasta treaba, deoarece teava de gaze trebuie neaparat sa treaca prin incinte aerisite, in caz de scurgeri accidentale de gaz sa se poata face aerisirea. Faptul ca s-a exprimat ca acea sita poate fi inlocuita cu geam de "cine-o vrea sa puna"....probabil a dat un raspuns in doi peri, agasat fiind de intrebarile care i se tot pun.
Faptul ca lucrarea arata ca o "centrala termica" poate fi adevarat, dar asta nu impiedica asociatia sa o mascheze (teava de gaze)vs
teava de gaze trebuie neaparat sa treaca prin incinte aerisite, in caz de scurgeri accidentale de gaz sa se poata face aerisirea
~ final discuție ~