avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate

Buna ziua, detin o intreprindere individuala in domeniul turismulului, vand bilete de autocar pentru o firma atat in EURO cat si in LEI. Biletele le eliberez eu si incasez la mine toata cv acestora. Intrebarea este in ce fel le inregistrez in registru pe cele in EURO? Contabilitatea o tin eu in partida simpla. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Frizerie intreprindere individuala cu doua locuri ale activitatii paultrefu paultrefu Buna seara! Am o frizerie intreprindere individuala si de curand am mai deschis un punct de lucru. Eu imi tin singur contabilitatea. Intrebarea mea este: Ce se ... (vezi toată discuția)
Intrprindere individuala vera03 vera03 buna ziua, o intreprindere individuala care are obiect de activitate comert cu amanuntul trebuie sa tina pe langa celelalte registre (inventar, de incasari si ... (vezi toată discuția)
Declaratii si registre obligatorii la intreprinderile individuale laura2008_angel laura2008_angel Buna ziua! Am infiintat o intreprindere individuala in feb 2013 si am inceput sa incasez in martieavand urmatoarele coduri caen ... (vezi toată discuția)