avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA achizitie intracomunitara de servicii
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

achizitie intracomunitara de servicii

Buna ziua,

Am o firma neplatitoare de tva care are ca obiect de activitate activitati de realizare soft la comanda. Doresc sa fac o achizitie intracomunitara de servicii din Franta (cumpararea unui domeniu internet pentru care se plateste a taxa anuala). In acest caz trebuie sa ma inregistrez ca platitor de tva? Trebuie sa ma inregistrez in ROI? Ce declaratii trebuie sa depun pentru aceasta achizitie? Trebuie sa platesc tva in Romania?
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 20:37, 12 Decembrie 2011
unde anume in 301? ca vad ca sunt numai rubrici pentru achizitii intracomunitare.
la sectiunea 4

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva intracomunitar sorion61 sorion61 Vreau sa infiintezt o firma de consultanta IT si sa ofer consultanta IT unei firme din Germania. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor sau neplatitor de ... (vezi toată discuția)
Srl neplatitor tva inregistrat in roi adi1970 adi1970 SRL platitor de TVA lunar in 2010, cifra de afaceri pentru 2011 de 9000 Euro, inregistrat in ROI cu achizitii intracomunitare in valoare de 6000 Eur in 2011, a ... (vezi toată discuția)
Registrul operatorilor intracomunitari monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu un raspuns vizavi de urmatoarea speta: detin o intreprindere individuala, nu sunt platitor de tva, fac importuri de ... (vezi toată discuția)