avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Test medical INM - discromatie
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Test medical INM - discromatie

buna ziua,as dori si eu sa stiu de la cei care au facut testul medical pentru INM daca la testul pentru ochi se arata sau se tine cont de "Planşele Ishihara".

multumesc anticipat!
Nu stiu daca, in calitate de magistrat, trebuie sa pilotezi avioane sau sa conduci TIR-ul.:tooth:
Nici eu nu vad vreun impediment.
da,ideea e ca la admiterea la academia de politie si la scolile de politie asta e un test destul de important, si in ideea asta si intreb, care ar fi importanta acestui test pentru INM?! :)
E normal sa se dea un asemenea test la Academie de Politie pt ca, pentru a fi politist (aici nu ma refer la seful de post), trebuie sa ai o forma fizica excelenta. Din ce stiu acolo se dau probe fizice (sportive) eliminatorii.
Pt a fi magistrat nu se cere sa ai o forma fizica (sportiva) excelenta ci trebuie sa nu ai o stare de sanatate atat de precara incat sa te impiedice sa-ti desfasori activitatea.
E o mare diferenta. Nu cred ca discromazia te poate impiedica in vreun fel sa-ti desfasori activitatea de magistrat.
Vorba lui razvan_c, in profesia de magistrat nu tragi cu arma, nu pilotezi avioane, nu sofezi (o faci doar in timpul tau liber).
inteleg foarte bine si sunt de accord cu tine, dar am fost la un doctor si mi-a spus ca testul acela se face in special pentru arma, dar din cate inteleg nu mai este obligatoriu ca magistratii sa poarte arma?...eu asa stiam :)

Alte discuții în legătură

Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)
Inapt medical-armata dezorientat dezorientat Sunt diagnosticat ca seropozitiv si mi-as dori o cariera in aviatie ca pilot.Problema este ca pe unde am intrebat(armata-medicina muncii) daca ... (vezi toată discuția)
Admitere la imn ANDREI NICOLAE ANDREI NICOLAE sunt politist din anul 1996, in anul 2003 am terminat fac drept si in sesiunea iunie 2003 am luat examenul de licenta , din decembrie 2005 sunt in corpul ... (vezi toată discuția)