1. In art 7 din L85/2006 se face referire la participantii la proces, la parti, or daca nu am fost notificati, cum am putea fi parte in procesul de insolventa?
Nu imi era greu sa citez toata legea , dar eu v-am extras doar ceea ce se aplica in cazul dvs
2. Daca nu am fost trecuti conform art 28 "c) o lista a numelor si a adreselor creditorilor, oricum ar fi creantele acestora", nu ni se aplica prevederile alin 3 al art. 7: "pentru creditorii care nu au putut fi identificati in lista prevazuta la art. 28 alin. (1) lit. c),"
se aplica ce am bolduit
3. Conform alin 6 al art 7 din L85/2006 notificarile si convocarile prevazute de prezenta lege cad in sarcina lichidatorului.
Daca debitorul nu dat lichidatorului lista completa a creditorilor, cine raspunde?
Intrebarea dvs este retorica - cel care trebuiea sa o predea adica debitorul
Lichidatorul nu era obligat sa verifice situatile financiare ale debitorului?
Daca lichidatorul conform legii 85/2006 trebuie sa recupereze creantele, nu implica si evidenta debitelor?
Raspunsul este DA , dar si in acest caz cineva .....trebuie sa ii predea evidentele contabile ...
Din practica va spun ca nu am vazut la TMB vreo solutie favorabila privind repunerea in termenul de depunere a cererii de admitere a creantei