avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ctr.inchiriere cu primaria
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ctr.inchiriere cu primaria

Am si eu o intrebare, va rog...Detin un teren nationalizat de 800 mp in Tulcea din care: 250 mp pe care sunt si constructii(respectiv spatiu locativ) i-am cumparat in 2007 prin hot.locala, iar pe diferenta de 550 mp pe care sunt utilitatile(apa,canal canalizare,etc) am ramas chirias la primarie.(contractul este in vigoare) Am respectat conditiile contractului dar acum am aflat ca acest teren (cel de 550mp) este pus pe lista retrocedarilor conform lg.10.Intrebarea mea este:"Este posibil ca acest teren pe care il detin de peste 50 de ani, pe care am construit anexe si toate celelalte utilitatii sa imi fie luat si retrocedat unor persoane ca si despagubiri in natura?
Va multumesc,

Alte discuții în legătură

Modificare si anulare cadastru magda2007 magda2007 sot-sotie proprietari a unei case+teren obtinut prin act vanzare cumparare, fara cadastru. Doresc vanzarea a 516 mp din terenul din curte. Se face cadastrul ... (vezi toată discuția)
Casa fara acces stradal Alexandru43 Alexandru43 Buna seara. Parintii mei au cumparat un imobil nationalizat, fara a cumpara si terenul de langa acesta. Terenul a fost retrocedat si ulterior vandut. In urma ... (vezi toată discuția)
Imobil retrocedat incomplet Cristian7779 Cristian7779 Buna ziua, Va rog ajutati ma cu sfaturi legate de urmatoarea situatie: Detin un imobil care a fost nationalizat si retrocedat proprietarilor de drept de la ... (vezi toată discuția)